Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Miracle Club (2023)
HD

The Miracle Club (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme englezesti, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Laura Linney, Kathy Bates, Maggie Smith, Ajee O'Casey, Mark O'Halloran, Mark McKenna, Niall Buggy, Hazel Doupe, Stephen Rea, Lesley Conroy
  • Regie: Thaddeus O'Sullivan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Irlanda, Marea Britanie
0 Voturi
19.11.2023, 18:35
31
0
Suburbia Dublinului, 1967. Comunitatea mică și modestă preferă să trăiască într-un ritm măsurat, în ciuda apropierii de capitala plină de viață a țării, păstrând tradițiile de devotament, credință și unitate. Femeile dintr-o comunitate conservatoare cu morale stricte au o singură ocazie de a simți adevărata libertate și de a se îndepărta temporar de dificultățile vieții de familie: să câștige un pelerinaj în orașul francez Lourdes, unde se află Sanctuarul Maicii Domnului, recunoscut de către Biserica catolică ca loc al miracolelor. Cu o mică intervenție a tatălui prietenos Dermot, prietenii Eileen, Sheila, Lily și Dolly devin câștigători la loterie și pornesc într-o călătorie captivantă pentru a-și realiza visul.

HD The Miracle Club (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1