Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Sick Girl (2023)
HD

Sick Girl (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme SUA, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Distribuție: Nina Dobrev, Wendy McLendon-Covey, Ray McKinnon, Stephanie Koenig, Sherry Cola, Brandon Maikal Smith, Dan Bakkedal, Randy Wayne, Joby James, Haley Magnus
  • Regie: Jennifer Cram
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.11.2023, 12:04
102
0
A fost odată, Ren și prietenii ei făceau parte integrantă din orice petrecere, aruncându-l cu strălucire și energie. Cu toate acestea, în timp, fiecare dintre ei și-a făcut propria afacere, iar oportunitatea de a se reuni a devenit rară. Unele dintre fete s-au împăcat cu un nou stil de viață liniștit, în timp ce altele nu sunt pregătite să renunțe la petreceri distractive și amintiri vii. Pentru a reuni vechea companie, Ren decide să profite de o mică minciună care scapă brusc de sub control. Acum fetele se confruntă cu o sarcină dificilă - să facă tot posibilul pentru a-și păstra prietenia. Această aventură poate fie să le distrugă complet legăturile, fie să le întărească, dovedind că adevărata prietenie depășește orice provocări.

HD Sick Girl (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1