Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cabin Girl (2023)
HD

Cabin Girl (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Lee Tergesen, Jess Weixler, Michael Rispoli, Phuong Kubacki, Austin Scott, Rose Lane Sanfilippo, Ali Fumiko Whitney, Garrett Krithof, Sam Ingraffia, Benjamin David Dennis
  • Regie: John D. Wagner
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
30.07.2023, 13:58
176
0
Ava Robbins, o femeie de 24 de ani, decide să înceapă o viață nouă și se mută într-o colibă retrasă, departe de agitația orașului. Visează la o viață liniștită și liniștită, plină de inspirație și frumusețe naturală. Cu toate acestea, ceea ce inițial i s-a părut o mișcare bună se transformă în curând într-un adevărat coșmar. Interesul ei pentru supranatural și misterios provoacă un lanț de evenimente ciudate în noua ei casă. Zgomotele inexplicabile, sunetele ciudate și prezența unor forțe de neînțeles o fac să simtă că nu este singură în această colibă.
Ava se confruntă cu fenomene inexplicabile care o împing departe de viața liniștită pe care o plănuise. Încearcă să-și dea seama ce se întâmplă și caută explicații pentru evenimentele ciudate care se întâmplă în jurul ei. În fiecare zi situația devine mai confuză și mai misterioasă. Ava începe să se îndoiască de sănătatea ei mintală și de realitatea a ceea ce se întâmplă. Se confruntă cu viziuni, coșmaruri și sentimentul că cineva sau ceva o urmărește.

HD Cabin Girl (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1