Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ramona (2022)
HD

Ramona (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Romantic, Filme 2022, Filme spaniole, Comedie
  • Actori: Lourdes Hernandez, Bruno Lastra, Francesco Carril, Augusto Mateo, Rafael Ordorika, Sergio Huguet de Reser, Juan Fern, Marta Romero, Claudia Trysac, Martina Pizzoli
  • Regie: Andreea Bagney
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Spania
0 Voturi
20.08.2023, 12:28
163
0
Ramona este o fată foarte obișnuită care lucrează într-o cafenea mică pentru a avea un mic venit stabil pentru a trăi. Într-o zi întâlnește un tip interesant și începe să petreacă mult timp în compania lui. El spune povești fascinante de viață, împărtășește experiența sa personală și profesia sa fascinantă. În mod neașteptat, tânărul a inspirat o nouă cunoștință să-și schimbe radical viața și să meargă la o întâlnire pentru a-și realiza visul prețuit. Se gândește să părăsească un loc de muncă plictisitor neprofitabil și să-și ia rămas bun de la actualul ei iubit. Dar un astfel de pas decisiv este greu pentru un rezident provincial. Este sfâșiată între propriile sentimente și lipsa de dorință de a-l jigni pe tipul îndrăgostit de ea.
Într-o zi, Ramona primește o ofertă de a juca într-un film real, iar înaintea ei așteaptă cele mai dificile teste și o altă presiune morală. Fata vrea sincer să - și ia rămas bun de la viața de zi cu zi banală și să înceapă o carieră de actriță, dar se teme de o mare responsabilitate și de o muncă serioasă în această industrie. Lăsând frica și anxietatea în urmă, ea decide să facă un pas către o viață nouă.

HD Ramona (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar