Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Mireasa e iubita mea! (2008)
HD

Mireasa e iubita mea! (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Made of Honor (2008)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Kevin McKidd, Kadeem Hardison, Chris Messina, Richmond Arquette, Busy Philipps, Whitney Cummings, Thea Emily Nelson, Kathleen Quinlan și alții
  • Regie: Paul Weiland
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
24.01.2024, 15:44
22
0
Filmul „Made of Honor” a fost filmat în multe orașe din Marea Britanie și SUA, așa că filmul s-a dovedit a fi colorat și atrăgător pentru spectatorii cărora nu le place să filmeze în studiouri. Filmul are un buget impresionant de 40 de milioane de dolari; încasările la box office la nivel mondial s-au ridicat la peste 100 de milioane de dolari. Tom și Hannah se cunosc de mai bine de zece ani; sunt cei mai buni prieteni. Le place să comunice, deși sunt personalități foarte diferite, ca să nu spun contrarii - Tom este foarte bogat și foarte amoros, cel mai important lucru pentru Hannah este cariera ei, este o susținătoare doar a relațiilor serioase. Într-o zi, Hannah a plecat în Scoția pentru afaceri și abia atunci Tom și-a dat seama că o iubește foarte mult și că era pregătit pentru o relație permanentă. Este gata să nu privească nici măcar în direcția altor femei care se lipesc de bărbatul bogat frumos ca muștele. Dar Hannah, întorcându-se dintr-o călătorie de afaceri, o informează fericită pe prietena ei despre logodna ei cu un scoțian foarte bogat și îl roagă pe Tom să-i fie domnișoară de onoare. Tom este de acord, dar se gândește în secret cum să descurajeze mireasa proaspăt făcută de a se căsători, astfel încât el însuși să poată lua ulterior locul mirelui.

HD Made of Honor (2008) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1