Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Mincinosul mincinoșilor (1997)
HD

Mincinosul mincinoșilor (1997) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Liar, liar (1997)
  • Gen: Fantastic, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Jim Carrey, Maura Tierney, Justin Cooper, Cary Elwes, Anne Haney, Jennifer Tilly, Amanda Donohue, Jason Bernard, Swoosie Kurtz, Mitch Ryan, Christopher Mayer, Eric Pierpoint, Randal "Tex" Cobb, Sheri Oteri, Ben Lemon
  • Regie: Tom Shadyac
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.01.2024, 22:32
40
0
Cabinetul de avocatură al Mirandei a fost popular în Los Angeles datorită marilor merite ale avocatului câștigător Reed. Fidel stilului de lucru al acestei companii, a construit scheme de apărare bazate pe minciuni nerușinate, care au câștigat cazuri cu o consistență de invidiat. Clienții înșiși au crezut poveștile sale elocvente, ca să nu mai vorbim de judecătorii stricti. Echipa și-a adorat angajatul remarcabil, care a știut să le spună colegilor săi ceea ce doreau să audă. Mâna dreaptă a avocatului mereu ocupat era secretara în vârstă, dar experimentată, Greta, care cunoștea fiecare minut din programul șefului. Șeful lui l-a instruit să apere interesele doamnei Cole, care își înșelase soția. Dacă a câștigat, i s-au garantat mulți bani și un loc în comitetul juridic, ceea ce a însemnat o ascensiune rapidă pe scara carierei. Dacă în serviciu minciunile au adus lui Fletcher faimă, onoare și o taxă substanțială, atunci în viața lui personală a devenit o problemă de netrecut. În urmă cu doi ani, un bărbat a divorțat de soția sa, care nu a vrut să-și tolereze înșelăciunea și scuzele. Din cauza micuțului Maximilian, Audrey a menținut o relație de prietenie cu soțul ei. Băiatul a așteptat mereu cu nerăbdare să-și cunoască tatăl. Farsele amuzante și scenariile fantastice de divertisment au fost un răsfăț pentru copil. Dar și fiul său l-a numit mincinos, pentru că tatăl său nu și-a ținut promisiunile. Când nu a venit la ziua lui Max, și-a pus o dorință care i-a adus tatălui său iubit o zi fără precedent.
Un film uimitor cu unicul Jim Carrey, care joacă rolul unui avocat mincinos care este obișnuit să mintă tot timpul, dar datorită fiului său, într-o bună zi, el spune exclusiv adevărul, pentru că nu poate minți. Despre eroi. Fletcher Reid. Un avocat care minte și, prin urmare, conduce afaceri cu succes, dar când a început să spună adevărul, și-a dat seama de multe. Când a spus adevărul, sa comportat foarte comic. Acest lucru a fost în întregime în avantajul lui.
Audrey. Fosta soție a lui Fletcher care nu-și suportă minciunile. Mama grijulie și iubitoare a lui Max. Maximillian „Max” este fiul lui Fletcher și Audrey. Băiatul nu este foarte fericit pentru că tatăl său minte constant. El chiar a spus în text simplu la școală că tatăl său era un mincinos. Jerry. O persoană foarte bună care o iubește pe Audrey și este prietenă cu Max. Este o persoană foarte înțelegătoare pentru că și-a dat seama că copilul are nevoie de un tată. Miranda. Rivalul lui Reed. Nu este o persoană foarte drăguță pentru că încearcă să joace necinstit. Greta. Asistentul fidel al lui Fletcher. Deși delicată, este loială pentru că a plătit cauțiune pentru fostul ei șef. domnule Cole. Un tată bun, pentru că copiii sunt atrași de el, și nu de mama lor. Samantha Cole. Nu este admirată pentru că are nevoie de copii din motive materialiste. Principalul lucru este că filmul are un final bun, când părinții se reunesc și îl întreabă pe Max dacă aceasta este dorința pe care și-a pus-o. A spus că și-a dorit videoclipurile, dar s-a bucurat că părinții lui s-au reunit. Deci poate că băiatul a mințit. La urma urmei, principalul cadou pentru orice copil este familia.

HD Liar, liar (1997) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1