Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Singur acasă 3 (1997)
HD

Singur acasă 3 (1997) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Home Alone 3
  • Gen: Familie, Acţiune, Filme SUA, Filme de Craciun, Comedie, Crimă
  • Actori: Lex D. Linz, Olek Krupa, Ria Kihlstedt, Lenny von Dohlen, David Thornton, Haviland Morris, Kevin Kilner, Marian Seldes
  • Regie: Raja Gosnell
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
11.01.2024, 03:41
85
0
Acest băiat răutăcios are aventură în sânge și, din nou, se confruntă cu răufăcătorii care îi intră în casă. De data aceasta a rămas din nou singur pentru că s-a îmbolnăvit, iar fratele și sora lui au mers la școală. Părinții trebuie să meargă la muncă pentru că nimeni nu le dă o zi liberă. După ceva timp, Alex a văzut cum cineva necunoscut a intrat în casa vecinului său și a început să-l monitorizeze îndeaproape cu ajutorul unui telescop care i-a fost dat. El înțelege că nu poate ezita, așa că sună la poliție. Nu au putut găsi niciun semn de lacăt spart, iar alarma pur și simplu nu a fost pornită. După cum se dovedește, aceasta este munca profesioniștilor adevărați și au fost observate mai multe astfel de pătrunderi. Singurul lucru pe care Alex încă nu îl înțelege este de ce nu iau niciodată nimic din casele altora.

Data viitoare când bărbații au pătruns ilegal în casă, au văzut că sunt urmăriți folosind un aparat mic, iar acum încearcă să o prindă. Băiatul a putut să-și întoarcă chestia asta, doar că caseta video nu mai era în ea, dar microcircuitul a rămas acolo. A sunat la FBI și le-a dat datele din această microsferă, astfel încât să poată citi informațiile din ea. Dar criminalii au ghicit deja cine îi urmărea și acum încearcă să pătrundă în casa lui Alex.

HD Home Alone 3 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)