Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Paradise City 2022
HD

Paradise City 2022 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Război în paradis
  • Gen: Thriller, Filme 2022, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Blake Jenner, John Travolta, Bruce Willis, Praya Lundberg, Corey Large, Stephen Dorff, Amber Abara, Branscombe Richmond, Kate Katzman, Lorenzo Antonucci
  • Regie: Chuck Russell
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
01.02.2024, 03:01
374
0
Ryan Swan se ocupă de a ucide contra cost. Eroul filmului „Paradise City” nu se teme de vederea sângelui și calculează cu conștiință banii primiți pentru executarea ordinelor penale. Puternicii acestei lumi sunt gata să plătească orice sumă pentru a scăpa de rivalii lor pentru totdeauna. Cu toate acestea, clienții nici nu bănuiesc de ce acest bărbat a ales acest mod pentru a face bani. Cu câțiva ani mai devreme, eroul a trebuit să îndure moartea tatălui său, care a avut și o reputație proastă în timpul vieții sale și, ca urmare, și-a făcut un număr imens de dușmani de moarte. Ryan are acum o singură dorință - să răzbune persoana cea mai apropiată.

Împreună cu fostul său partener, eroul trebuie să plece în Hawaii. La urma urmei, acolo se află gașca, care a tratat cu brutalitate un bărbat în vârstă. Pentru a nu atrage atenția nejustificată asupra lor, prietenii sunt nevoiți să acționeze cât mai atent posibil. Cu toate acestea, bărbații, spre surprinderea lor, au primit un ajutor neașteptat: se hotărăște să-i ajute un bărbat, care avea și el propriul interes să se răzbune pe banda crudă. Urmărește filmul Paradise City online 2022 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare inteligente.

HD Război în paradis Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1