Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
May December (2023)
HD

May December (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA, HD, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Natalie Portman, Julianne Moore, Piper Curda, Charles Melton, Corey Michael Smith, D.W. Moffett
  • Regie: Todd Haynes
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
01.12.2023, 20:22
217
0
Povestea eroilor noștri a început în sala de clasă a profesorului, când erau elevi și profesori, și au început să facă planuri mult așteptate pentru viitor. Timpul a zburat și au devenit părinți grijulii de gemeni, o familie fericită și iubitoare. Povestea lor neobișnuită a atras interesul unui producător de film care a decis să facă un lungmetraj bazat pe viața lor și călătoria lor de la profesor și elev la părinți de gemeni.

Pentru a se pregăti mai bine pentru rolul Graciei, actrița care o va interpreta vine în vizită la eroii noștri. Sosirea actriței pare un eveniment distractiv și interesant pentru întreaga familie. Cu toate acestea, pe măsură ce se adâncește în detaliile vieții și relațiilor lor de zi cu zi, ea începe să descopere dinamice complexe și secrete care au fost ascunse anterior privirilor indiscrete. Imersiunea ei profundă în rolul lui Gracie începe să afecteze fericirea familiei și duce la conflicte și revelații.

HD May December (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1