Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Mamma mia! (2008)
HD

Mamma mia! (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dragoste, Dramă, Muzical, Romantic, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Pierce Brosnan, Meryl Streep, Colin Firth, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Christine Baranski
  • Regie: Phyllida Lloyd
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
17.01.2024, 02:09
76
0
Sophie Sheridan (Amanda Seyfried) locuiește cu mama ei Donna (Meryl Streep) pe mica insulă grecească Kolokairi. Donna deține un mic hotel - desigur, este vechi și se prăbușește, dar când există o mare minunată, soare, iarbă verde, copaci zvelți și atmosfera raiului pe pământ în jur, nu există nicio diferență în ce stare este acest hotel. în. Principalul lucru este că familia are din ce să trăiască, iar Sophie le poate spune prietenilor ei: „Mama este în afaceri hoteliere”.

Cu toate acestea, există o problemă. Sophie urma să se căsătorească cu un băiat simplu, dar grec. Conform vechii tradiții, tatăl ei ar trebui să o conducă la altar. Dar Sophie nu știe cine este exact tatăl ei. Pe vremea când Sophie avea mai puțin de nouă luni, mama se întâlnea cu trei bărbați demni deodată. Pur și simplu s-a întâmplat așa. Dar ale cărui gene sunt responsabile pentru construirea unei fiice drăguțe, Donna nu i-a spus niciodată fiicei sale. Sophie a trebuit să-și facă propriile cercetări genealogice.

Cu toate acestea, ea are un avantaj grozav. Donna a ținut un jurnal în timpul sarcinii și în el și-a numit pe nume pe toți cei trei prieteni - acesta este acum faimosul călător, de fapt marinarul Bootstrap - Bill Anderson (Stellan Skarsgard), agentul de bursă Harry Bright (Colin Firth) și chipeșul Sam. Carmichael (Pierce Brosnan). Sophie a citit jurnalul, a găsit adresele tuturor celor trei bărbați și le-a trimis invitații la nunta ei în numele Donna.

Interesant este că niciunul dintre cei trei nu a refuzat să călătorească în jumătatea lumii pentru a vizita Kolokairi. Lui Bill nu-i pasă unde merge, pentru că are propriul lui iaht. Harry s-a săturat de valori mobiliare și a decis cel puțin o dată în viață să comită un act spontan, mai degrabă decât planificat. Ei bine, Sam tocmai a decis să viziteze insula cu care are atâtea amintiri.

Nu se poate spune că Donna a fost încântată de apariția a trei fantome ale trecutului. La început, ea a sugerat să părăsească insula cu totul, dar s-au mutat pe iahtul lui Bill și au început să aștepte nunta - apoi toate cărțile vor fi deschise.

HD Mamma mia! (2008) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar