Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Mai dulce ca ciocolata (2023)
HD

Mai dulce ca ciocolata (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Sweeter Than Chocolate
  • Gen: Romantic, Filme SUA, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Eloise Mumford, Brenda Strong, Tosca Baggu, Linda Ko, Bobby Stewart, Lesley Mirza, Christine Park, Eleanor Walker, Shiraine Haas, Robert Underwood,
  • Regie: David Weaver
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Canada, SUA
1 Vot.
20.02.2024, 13:30
59
0
Dean Chase merge la un magazin local de dulciuri unde o întâlnește pe Lucy, proprietara magazinului. Lucy este sigură că magia și magia există cu adevărat și că acel cupidon de ciocolată are puteri speciale de Ziua Îndrăgostiților.

Lucy încearcă să-l convingă pe Dean că cupidonul de ciocolată îi poate atrage dragostea adevărată și își poate schimba atitudinea cinică față de romantism. Ea îi spune povești despre clienții ei care se presupune că și-au găsit destinul după ce au mâncat acest cupidon special de ciocolată.

Dean, însă, rămâne sceptic și tratează povestea cu neîncredere. El crede că totul este doar un truc de marketing și nu crede în puterea ciocolatei sau în dragostea pe care o poate aduce.

Pe măsură ce Dean petrece mai mult timp cu Lucy și urmărește oamenii care intră în magazin și cumpără fericiți cupidon de ciocolată, el începe să se răzgândească. El vede oameni care au mâncat cupidon de ciocolată exprimându-și recunoștința și bucuria vorbind despre schimbările pozitive care au avut loc în viața lor.

În cele din urmă, Dean decide să încerce el însuși cupidonul de ciocolată. Și spre surprinderea lui, după ce mănâncă cupidonul de ciocolată, în viața lui încep să apară schimbări neașteptate. Întâlnește o persoană specială și începe să înțeleagă adevărata putere a iubirii.

Povestea lui Dean Chase și experiențele sale cu magia și dragostea este un amestec de scepticism și perspicacitate. Filmul explorează tema credinței, acceptării și deschiderii inimii către noi posibilități.

HD Sweeter Than Chocolate Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)