Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Licorice Pizza (2021)
HD

Licorice Pizza (2021) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme 2021, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Bradley Cooper, Maya Rudolph, Skyler Gisondo, Sean Penn, Alana Haim, Emma Dumont
  • Regie: Paul Thomas Anderson
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
29.12.2023, 02:02
513
0
Evenimentele se desfășoară în jurul unui adolescent care trăiește într-unul dintre orașele pitorești din San Fernando. Acțiunea are loc în anii 70 ai secolului trecut. Personajul principal a avut un vis de-a lungul vieții de a deveni un adevărat artist. A decis să-și îndeplinească dorința prețuită și a intrat în departamentul de actorie pentru a studia. Pe drumul spre marea faimă, tânărul îl întâlnește pe Jon Peters. El este un producător vedetă care a ajutat-o ​​pe Barbra Streisand pe parcurs. Multă vreme, eroul nu și-a putut imagina că visele sale ar putea deveni realitate. Dar într-o zi va trebui să-și reconsidere capacitățile personale.
Prima lui dragoste îl bântuie, se gândește adesea la asta. Într-o zi, colegul de clasă al Alanei vine la el să-i ceară ajutor într-o problemă destul de sensibilă. Viața eroului nu ar fi putut fi mai bună, dar anumite evenimente îl fac pe băiat să se gândească cât de indiferent era față de propriul său mod de viață. A început să aprecieze ceea ce îi venise cu adevărat cu mare dificultate. Dar își amintește mereu cât de greu a fost să înceapă și să încerce să o apuce pe calea la care visase toată viața.

HD Licorice Pizza (2021) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar