Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Klaus și Barroso (2023)
HD

Klaus și Barroso (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
4 Voturi
19.04.2024, 14:54
5198
0
O nouă comedie românească plină de surprize prinde contur. Filmările pentru „Klaus și Barroso”, scris de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu, au început pe 31 iulie la București.Produs de Bold Film Studio în colaborare cu Grupa B, Tangaj Production și Avanpost Media, „Klaus and Barroso” îi are în rolurile principale pe Adrian Nicolae și Cosmin „Micutzu” Nedelcu. Atmosfera primei zile pe platoul de filmare este surprinsă într-un clip disponibil pe canalul YouTube al Bold Film Studio.

„Filmul spune povestea a doi frați, împreună prin gros și subțire. Eu și Cosmin visăm de mult să jucăm într-un film despre prietenia noastră, de când nu înțelegeam că dacă vrei să se întâmple ceva, trebuie să iei lucrurile în propriile mâini. Cât despre Bogdan, nu știu la ce a visat la acea vreme, căci suntem genul de băieți care nu vorbesc despre trecutul lor. Pentru Grupa B, micul nostru demers creativ, acest proiect este doar începutul”, spune Adrian Nicolae.

Un barman viclean trebuie să plătească urgent o datorie. El îl convinge pe fratele său, un bodyguard înfierbântat, să co-organizeze o petrecere a burlacilor fără știrea șefilor clubului lor. Însă minciunile sunt dezvăluite rapid, iar în club apare haosul. Îi pot salva două iubiri imposibile și un strop de onestitate? Publicul va afla în ianuarie 2024 în cinematografele din toată țara.

HD Klaus și Barroso (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)