Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dumnezeu pentru o zi (2003)
HD

Dumnezeu pentru o zi (2003) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Bruce Almighty (2003)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Jim Carrey, Morgan Freeman, Jennifer Aniston, Philip Baker Hall, Catherine Bell, Lisa Ann Walter, Steve Carell, Nora Dunn, Eddie Jamison, Paul Satterfield
  • Regie: Tom Shadyac
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.01.2024, 22:37
37
0
Filmul Bruce Atotputernic este un film de comedie lansat în 2003, cu starul de la Hollywood Jim Carrey. Filmul a fost regizat de Tom Shadyac. Acest film a devenit popular datorită talentului comic al lui Jim Carrey și ideii originale a intrigii.

Filmul îl urmărește pe Bruce Nolan (interpretat de Jim Carrey), un reporter de televiziune din Buffalo, New York. Bruce este o persoană tipică ambițioasă, care visează să-și facă viața mai bună și se străduiește să obțină o poziție în jurnalism, profitând de oportunitatea de a-și dovedi el însuși. Cu toate acestea, cariera lui nu este atât de reușită pe cât și-ar dori și adesea se plânge lui Dumnezeu, acuzându-l pentru toate eșecurile din viață. Intriga începe cu Bruce, care se întâlnește accidental cu Dumnezeu (interpretat de Morgan Freeman) sub formă umană. Dumnezeu vede că Bruce și-a pierdut credința și îl invită să-și asume temporar abilitățile divine pentru a vedea cât de greu este să fii atotputernic. Bruce acceptă această ofertă și începe să-și folosească noile abilități evlavioase pentru a-și schimba viața. Cu toate acestea, odată cu apariția puterii, începe să o folosească greșit, ceea ce duce la consecințe comice și absurde.

Întregul film este o poveste de auto-descoperire și credință, în timp ce Bruce trece printr-o serie de aventuri în timp ce își dă seama că puterea lui Dumnezeu este responsabilă pentru multe lucruri din lume. Filmul îmbină râsul, reflecțiile filozofice și instrucțiunile bune că adevărata fericire este în noi și depinde de atitudinea noastră față de viață. „Bruce Almighty” oferă spectatorului o mulțime de scene comice, dar încurajează și să se gândească la importanța credinței, la valoarea vieții și la modul în care adevărata fericire poate fi găsită chiar și fără a deține puteri atotputernice. Urmărește filmul Bruce Almighty online 2003 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Bruce Almighty (2003) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1