Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Due Date - Sorocul (2010)
HD

Due Date - Sorocul (2010) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Michelle Monaghan, Jamie Foxx, Juliette Lewis, Danny McBride, RZA, Matt Walsh, Brodie Stevens, Jacob Ulrich
  • Regie: Todd Phillips
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.02.2024, 01:53
27
0
Peter se urcă în avion și pleacă la el acasă. În curând va avea un copil și este plin de tot felul de speranțe și bucurii, dar, desigur, nu se poate lipsi de excese și nervi. De aceea, după ce întâlnește un actor extravagant într-un zbor, această cunoștință se dezvoltă într-o mică ceartă și, în cele din urmă, expulzarea din avion.

După aceasta, Peter trebuie să găsească o nouă cale de a ajunge la destinație. După cum puteți înțelege ușor, tovarășul lui de călătorie va fi același actor din vina căruia au fost aruncați din zbor. O călătorie lungă oferă o mulțime de aventuri, iar un timp limitat nu face decât să intensifice emoțiile și intensitatea pasiunilor.

Acești doi vor reuși să se ajute unul pe celălalt și să-și rezolve propriile diferende sau vor cădea în cele din urmă? Într-un fel sau altul, situația va oferi o mulțime de evenimente amuzante și oportunități de a râde cu poftă. O mulțime de lucruri interesante se bazează pe contradicția personajelor și a valorilor de viață ale personajelor principale. Pe de o parte, avem o persoană cu minte creativă, iar pe de altă parte, o persoană serioasă.

Comedia nu poate fi numită o capodopera, iar intriga este destul de standard. Cu toate acestea, pentru oricine dorește să obțină o doză bună de umor și să-și sature timpul liber cu emoții pozitive, aceasta este o opțiune excelentă.

HD Due Date - Sorocul (2010) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1