Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
De ce el? (2016)
HD

De ce el? (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Why Him? (2016)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Bryan Cranston, James Franco, Zoey Deutch, Megan Mullally, Griffin Gluck, Keegan-Michael Key, Cedric the Entertainer, Zach Perlman, Adam Devine, Bob Stevenson și alții
  • Regie: John Hamburg
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
26.02.2024, 00:34
88
0
Din copilărie, fermecătoarea micuță Stephanie devine adevăratul centru al Universului pentru Ned și Barb, părinții fericiți ai fetei. Au trecut anii, iar acum Stephanie este o fată tânără, independentă și încrezătoare, care într-o bună zi își invită părinții să-și cunoască alesul. Dându-și seama că mai devreme sau mai târziu acest lucru trebuia să se întâmple, familia prietenoasă Fleming reprezentată de Ned, Barb și Scotty, fiul cel mic, a pornit să-l întâlnească pe cel pe care inima fiicei lor l-a ales. Alesul se dovedește a fi Laird Mayhew, un tânăr celebru și foarte bogat care nu numai că se comportă extrem de sfidător, dar nici nu încearcă să-și controleze propriul discurs, ceea ce îl nemulțumește imediat pe capul familiei. Prin urmare, când, cu câteva zile înainte de Crăciun, Laird îi cere tatălui fetei o binecuvântare, acesta îi răspunde cu un refuz categoric. Dar tipul se dovedește a nu fi unul dintre cei care renunță ușor: îi cere lui Ned doar câteva zile pentru a dovedi că este demn de mâna și dragostea fiicei sale.

HD Why Him? (2016) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)