Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
ClearMind (2024)
HD

ClearMind (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
03.02.2024, 21:21
78
0
Regizat de Rebecca Eskreis și scris de Seana Kofoed, care joacă și ea în film, o femeie îndurerată își folosește terapia de realitate virtuală pentru a se răzbuna pe foștii ei prieteni. În rolurile principale: Rebecca Creskoff, Toks Olagundoye, Jessica Meraz, Rob Benedict, Kadeem Hardison, Jenn Lyon, Matt Peters și Alec Mapa.

Ar putea să-ți scapi de furia și resentimentele într-un turneu de răzbunare în realitate virtuală să fie o modalitate sănătoasă de a cheltui toată acea energie negativă? Ei bine, asta este ceea ce ClearMind este aici pentru a explora. Ceea ce este interesant este că există două laturi, în primul rând divertismentul, reprezentând un scenariu virtual răzbunător, îi dă frâu liber Norei (Rebecca Creskoff) să facă orice îi vine în minte și este foarte distractiv. Scrierea Seanei Kofoed îmbrățișează cu adevărat partea comică și sarcastică a lucrurilor și se concentrează pe a oferi publicului un timp bun, mai degrabă decât să-și încurce picioarele în încercarea de a-și complica prea mult marginea de mister.

A doua parte este că există de fapt câteva puncte relevante în spatele răzbunării sale. Atingerea de a avea prieteni egoiști, pretențioși, care nu adaugă la viața ta, îți afectează valoarea de sine și că aceștia trebuie șters. La fel și ideea de a nu te lăsa să-ți asumi responsabilitatea pentru tot atunci când nu tu ai fost cel de vină. Totul clocotește în fundal, în timp ce primul plan se apucă de partea sa mai întunecată. Există ceva în el care amintește aproape de Baghead din 2008.

Cele două părți funcționează foarte bine, în parte datorită direcției Rebeccai Eskreis, joacă lucrurile într-o notă dramatică. Nu se înclină prea departe în niciun caz, aterizează frumos pe un teren solid, aducând aici sau colo un plus de întuneric sau umor, atunci când povestea o cere. Are o calitate excelentă consistentă, are o atmosferă captivantă de la început până la sfârșit și are în mod constant un ton de întrebări persistente. Se creează genul acesta de: știm ce s-a întâmplat, dar, din nou, oare chiar? Tip de sentiment, care își păstrează viu stratul de mister.

Un alt aspect care este, fără îndoială, un impuls pentru aceste calități este ansamblul, deoarece performanțele lor te fac cu adevărat să te întrebi cât de auto-implicate sau toxice sunt de fapt aceste personaje. Cu excepția performanței foarte clare și apatice a lui Matt Peters, în rolul lui David, care este complet deschis despre cât de mult îi pasă doar de el însuși. Toks Olagundoye ne oferă acea femeie clasică particulară și obsedată de imagine care își folosește soțul ca pe un preș. Jessica Meraz este plăcută în calitate de străin centrat pe religie a grupului cu o mulțime de sfaturi nesolicitate.

În timp ce Rob Benedict și Kadeem Hardison se încadrează mai mult în categoria bine-intenționată, chiar dacă oarecum defectuoasă, care încearcă să împingă lucrurile în direcția corectă, dar nu au coloana vertebrală pentru a o rezolva. Scriitorul, Kofoed oferă o performanță grozavă în rolul lui Kate, negând masiv problemele ei, ceea ce face o treabă foarte bună de a alimenta simțul umorului filmului.

Lily lui Jenn Lyon este foarte interesantă, există multă încredere și aproape că încalcă sentimentul de femeie fatală, ceea ce înseamnă că e mai mult decât vedem noi, ceea ce este captivant de urmărit. Atunci ai catalizatorul tuturor în Nora lui Rebecca Creskoff, ea nu se scuză, este absolut sătulă și gata să îndrepte unele greșeli. Ea surprinde cu adevărat partea distractivă a filmului, iar puterea și înverșunarea pe care le aduce rolului sunt ușor de urmărit.

ClearMind este o bijuterie indie, care duce povestea ta clasică de răzbunare pe un drum nou. Are un simț al umorului surprinzător de satisfăcător și este sincer distractiv, cu o tensiune în creștere. Există o distribuție superbă la lucru, cu o mulțime de fețe cunoscute, ceea ce creează o mare varietate de personalități. Are o latură sadică fantastică, iar Rebecca Eskreis și Seana Kofoed creează un amestec excelent de genuri, creând un timp foarte bun.

HD ClearMind (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1