Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Caut cavaler de onoare (2009)
HD

Caut cavaler de onoare (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: I Love You, Man (2009)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones, Andy Samberg, J.K. Simmons, Jane Curtin, Jon Favreau, Jaime Pressly, Aziz Ansari, Lou Ferrigno
  • Regie: John Hamburg
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.02.2024, 01:17
24
0
Peter Claven este un tânăr de succes care și-a construit o carieră în domeniul serviciilor imobiliare. Totul este bine în viața lui Peter - este fericit, plin de forță și vitalitate și, de asemenea, este îndrăgostit de o femeie magnifică - singura și singura Katie. El crede că ea este femeia visurilor lui. El este gata să facă orice pentru ea, chiar să comită o crimă. Peter a decis că este gata de căsătorie și a decis să-i propună în căsătorie lui Katie. Dar apoi a apărut o problemă neașteptată - bărbatul nu are absolut niciun prieten. Din anumite motive, a evitat întotdeauna companiile bărbaților și a fost mai ales prieten cu femei. Și este de genul: ce este în neregulă cu asta? Și faptul că atât părinții lui, cât și rudele lui Ketty sunt oameni extrem de conservatori, ceea ce înseamnă că doar un bărbat poate fi cel mai bun om.

În câteva săptămâni, Peter va trebui să-și găsească un tânăr care i-ar putea fi prieten și să participe la nunta lui ca cel mai bun om. Căutarea a durat ceva timp, dar în cele din urmă Klaven a reușit să găsească un candidat potrivit - un tip interesant, fermecător și amuzant, Sydney. Dar el este complet opusul lui Peter și decide să-i arate mirelui cum este să te distrezi cu adevărat și să trăiești din plăcere. Băieții s-au distrat toată ziua timp de o săptămână, au petrecut în toate cluburile și barurile din oraș, iar în cele din urmă acest lucru a dus la faptul că Peter și-a răzgândit complet părerea despre căsătorie.

HD I Love You, Man (2009) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1