Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Kung Fu Zohra (2022)
HD

Kung Fu Zohra (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
13.08.2022, 16:39
439
0
Zora s-a căsătorit acum șase ani. Femeia credea că va putea să-și creeze o familie fericită și prietenoasă. Cu toate acestea, idila familiei nu a funcționat și visele ei nu s-au împlinit. Soțul Zorei, Omar, s-a dovedit a fi un adevărat tiran, ținând în mod constant familia în frică. Doar de dragul fiicei ei mici, în toți acești ani, Zora suportă umilințe și bătăi constante ale soțului ei. Ea nu poate decide asupra unui divorț, sigur că Omar o va despărți de copilul ei iubit. Cu toate acestea, situația se înrăutățește pe zi ce trece. Dar într-o zi, o femeie epuizată are o șansă. În timp ce se întorcea de la supermarket, Zora lovește accidental un bărbat. Se dovedește a fi bătrânul chinez Chang Sue - un maestru al kung fu.

Din fericire pentru amândoi, totul este doar o sperietură. Dar acest incident îi dă Zorei speranța de a-și schimba viața în bine. După ce a aflat povestea Zorei, Chang Siu decide să o ajute. El începe să învețe femeia elementele de bază ale unei arte marțiale străvechi. Treptat, dintr-o femeie nesigură și oprită, Zora se transformă într-o adevărată luptătoare. Datorită antrenamentului, ea nu numai că stăpânește elementele de bază ale autoapărării, dar devine și mai puternică în spirit. Zora înțelege că a sosit momentul să-și schimbe viața și să pună capăt umilinței pe termen lung a soțului ei. Gata să lupte împotriva oricărui infractor, Zora începe o nouă viață.

HD Kung Fu Zohra (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)