Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Hill (2023)
Trailer

The Hill (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Sport, Filme SUA, Filme 2023, Biografic
  • Actori: Dennis Quaid, Joel Carter, Scott Glenn, Colin Ford, Bonnie Bedelia, Wilbur Fitzgerald, Mila Harris, Jim Devoti, Justin Miles, Adrian Eppley
  • Regie: Jeff Celentano
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
05.08.2023, 20:14
97
0
Filmul se bazează pe fapte reale din biografia lui Rick Hill. James Hill, un pastor care rătăcește pe Pământ, este tatăl personajului principal. Un tânăr locuiește într-un oraș mic. Are un talent unic, neobișnuit al unui jucător de baseball. Eroul are un vis. Se străduiește să-și folosească darul, să iasă constant pe teren și să participe la jocuri profesionale. Cu toate acestea, există obstacole care îl împiedică pe Rick să – și realizeze visul-o relație destul de complicată cu tatăl său, îngrijire constantă a sănătății și dizabilități fizice. Pe parcursul întregului proiect de film, tipul va încerca în mod constant să treacă prin toate dificultățile care îl împiedică să-și atingă visele.

HD The Hill (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1