Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Munch (2023)
HD

Munch (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Istoric, Filme 2023, Biografic
  • Actori: Alfred Ekker Strande, Matthijs Hermann Nykvist, Ola J. Furuseth, Anne Krigsvoll, Jesper Christensen, Anders Baasmo Christiansen, Lisa Carlehed, Thea Lambrechts Vaulen, Ida Elise Brosch, Gine Cornelia Pedersen
  • Regie: Henrik Martin Dalsbakken
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Norvegia
0 Voturi
04.02.2024, 18:34
57
0
Acest film este o imersiune în lumea unui artist genial, al cărui nume a devenit un simbol al forței și pasiunii în artă. Edvard Munch este o figură legendară a cărei muncă continuă să inspire și să capteze imaginația a milioane de oameni din întreaga lume. Dar în spatele acestui mare creator se află o soartă complexă, plină de secrete, suferință și mistere mistice. Filmul acoperă nu numai povestea vieții sale, ci și o călătorie neobișnuită în lumea modernă, care depășește cronologia obișnuită. Privitorul se găsește într-un vârtej de timp, în care trecutul și prezentul se împletesc, creând un labirint captivant de mistere și secrete. Edvard Munch este un artist a cărui operă a fost întotdeauna la limita dintre geniu și nebunie. Picturile sale reflectă emoțiile profunde și turbulențele interioare care l-au bântuit de-a lungul vieții. A îndurat multe încercări: de la traume din copilărie și amintiri întunecate până la căderi nervoase și tendințe autodistructive. Dar tocmai în acest abis al suferinței s-a născut marea și controversata sa magie a artei.

Cu toate acestea, filmul nu se limitează doar la a spune povestea trecutului. Brusc, publicului i se prezintă o scenă în care Edvard Munch se regăsește în lumea modernă, reflectând asupra destinului și creativității în noi realități. Această invazie incredibilă a trecutului în prezent ridică surprize și întrebări: cum a intrat artistul în vremurile moderne? Ce s-a întâmplat cu sufletul și inspirația lui? Misterul împletire a paradoxurilor timpului devine principalul instrument al intrigii, forțând privitorul să privească în profunzimile esenței umane și să exploreze influența lumii moderne asupra marelui talent al artistului. Cum ar fi Munch azi? Cum s-ar reflecta opera lui în timpul nostru? Acestea sunt întrebările la care filmul caută răspunsuri, pătrunzând în cele mai intime colțuri ale sufletului artei. Urmărește filmul Munch online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Munch (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1