Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Acoperitul (2016)
HD

Acoperitul (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Infiltrator (2016)
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme englezesti, Biografic, Crimă
  • Actori: Bryan Cranston, John Leguizamo, Benjamin Bratt, Diane Kruger, Juliette Aubrey, Amy Ryan, Joseph Gilgun, Ruben Ochandiano, Yul Vazquez, Simon Andreu
  • Regie: Brad Furman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie
0 Voturi
05.02.2024, 00:14
49
0
Agentul federal Robert „Bob” Mazur (Bryan Cranston) este un expert în infiltrarea în grupuri criminale, adică este un agent sub acoperire. În timpul unei alte operații, Bob a fost grav rănit din cauza unui scurtcircuit la microfonul atașat corpului său, iar acum a fost eligibil pentru pensionare. Totuși, Bob nu vrea să renunțe la joc: este foarte bun la meseria lui și are planuri foarte ambițioase.

Cert este că Bob vrea să încerce să se apropie de principalul baron al drogurilor din vremea noastră - Pablo Escobar. Și vin dintr-o direcție oarecum neașteptată. Bob și-a dat seama că vânătoarea directă pentru proviziile lui Escobar ar da puțin. Dar Escobar trebuie să spele sume gigantice de bani și tocmai din partea banilor, a decis Mazur, se găsesc abordări către el.

Bob primește aprobarea șefului său, Bonnie Tischler (Amy Ryan), apoi trece sub acoperire, dându-se drept un spălator de bani.

Bob nu poate face o muncă atât de complexă singur. Cel mai apropiat asistent al său devine un anume Emir Abreu (John Leguizamo), un mare specialist în lucrul cu diverse autorități criminale. Abreu arată ca un bandit, vorbește ca un bandit și se poartă ca un bandit - de aceea astfel de oameni au încredere în el. Dar, în același timp, Abreu lucrează ca agent vamal în Puerto Rico și caută transporturi mari de droguri. Emir primește o adrenalină continuă din munca sa: nu poate trăi fără un sentiment constant de pericol.

Bob l-a scos din închisoare și pe un anume Dominic (Joseph Gilgun), care este bine versat în lumea traficului de droguri. Dominic îl sfătuiește pe Bob despre cum să se ocupe de oamenii cu autoritate.

Desigur, Mazur s-a implicat într-un joc foarte periculos, iar viața lui atârnă literalmente de un fir în fiecare minut. Dar lui, la fel ca Abreu, îi place adrenalina care îi fierbe în sânge și, în plus, chiar are toate șansele să ajungă în cercul interior al lui Escobar.

HD The Infiltrator (2016) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1