Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
RADAR: The Adventures of the Bionic Dog (2023)
HD

RADAR: The Adventures of the Bionic Dog (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Familie, Fantastic, Filme SUA, Aventuri, Filme 2023
  • Actori: Dean Cain, Ezra James Lerario, Caroline Abrams, Paul Wilson, Victoria White, Andrew Key, Beck the Dog, Ricky Wayne, Katie Jones
  • Regie: Scott Vandiver
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.01.2024, 20:29
170
0
Gabe locuiește într-un oraș pitoresc situat lângă mare. Din păcate, acest loc nu este foarte popular în rândul turiștilor, motiv pentru care barul lui Debbie este pe punctul de a se închide. Femeia mai are un fiu pe nume Gabe, care este încrezător că într-o zi cu siguranță va duce afacerea de familie la nivelul anterior. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să găsiți un safir străvechi care a ajuns în mâinile piraților. Făcând echipă cu o veche prietenă și luând cu el un detector de metale, tipul pleacă la o căutare. Curând, băieții se trezesc în pădure, unde sunt întâmpinați de un câine robot. Datorită abilităților sale unice, copiii găsesc rapid artefactul, dar trec în calea unei persoane periculoase. Se dovedește că câinele robot este vânat de fostul său proprietar, considerat cel mai bun inventator din lume. Acum Gabe și Kylie trebuie să facă tot posibilul pentru a-și salva noul prieten și a scăpa de un inamic extrem de viclean.

HD RADAR: The Adventures of the Bionic Dog (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1