Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Crăiasa zăpezii și mica prințesă (2023)
HD

Crăiasa zăpezii și mica prințesă (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Snow Queen and the Princess
  • Gen: Fantastic, Animaţie, Filme rusesti, Aventuri, HD, Filme 2023
  • Actori: Polina Voichenko, Maria Shustrova, Irina Chumantyeva, Yuri Romanov, Konstantin Panchenko, Svetlana Kuznetsova, Andrey Tenetko
  • Regie: Andrey Korenkov, Aleksey Tsitsilin
  • Traducere: in rusa
  • Tara: Rusia
2 Voturi
04.01.2024, 02:38
296
0
Au trecut mulți ani de când curajoasa Gerda a reușit să-l găsească pe Kai în deșertul înghețat și să-l elibereze din captivitatea Reginei Zăpezii. De atunci, nu numai lumea s-a schimbat, ci și însăși Regina Zăpezii. A devenit mult mai bună, pentru că a avut o fiică - o fată frumoasă pe nume Ayla. Ayla curioasă și prietenoasă trăiește în regatul mamei ei. Îi place să exploreze și să învețe despre lume. Dar într-o zi Ayla încalcă interdicția strictă a mamei ei. În timp ce se zbate pe gheața lacului, ea eliberează accidental spirite rele de gheață. Mulți ani au languit sub un strat de gheață și acum intenționează să se răzbune pe toată lumea pentru închisoarea forțată. Spiritele insidioase se repezi imediat în lumea oamenilor obișnuiți pentru a îngheța totul și pe toți cu respirația lor înghețată. Înspăimântată, Isla își dă seama că a făcut o greșeală teribilă. Ea încearcă din răsputeri să oprească spiritele, dar abilitățile ei magice nu sunt suficiente pentru asta.

Atunci tânăra prințesă decide și ea să se grăbească în lumea umană în căutarea lui Kai și Gerda, încrezătoare că împreună vor reuși să oprească spiritele de gheață și să salveze planeta de la îngheț. Cu toate acestea, învingerea spiritelor rele nu va fi ușoară. Pentru aceasta, magia singură nu va fi suficientă. Ayla va trebui să-și găsească prieteni adevărați și să înțeleagă că prietenia adevărată este mult mai importantă decât magia și poate face orice minune. Urmărește The Snow Queen and the Princess Desen animat online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart Tv.

HD The Snow Queen and the Princess Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)