Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii (2016)
HD

Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
10.01.2024, 18:53
98
0
Povestea de basm, adaptată într-un film captivant, prezintă spectatorilor personajele lor preferate, ale căror roluri se schimbă oarecum, dar acest lucru nu înrăutățește intriga. Regina crudă, a cărei capacitate de a îngheța dușmanii a fost forțată să-și părăsească regatul și să fugă. Sora ei a urmărit acțiunile ei în tot acest timp, chiar și atunci când a fost în exil mulți ani. Ea știa că regina își crea armata crudă, care era capabilă să ucidă. În această armată, o fată și un tip și-au antrenat și temperat abilitățile.
Abilitățile lor erau nelimitate și le-au îmbunătățit constant, aducându-le la unic. Când regina moare, sora ei cere să i se livreze o oglindă magică, astfel încât ea să poată deveni singura proprietară a puterii acesteia. După ce a primit ceea ce și-a dorit, își învie sora și ei, amărâți împotriva tuturor oamenilor, se duc să lupte împotriva lor. Dar doi războinici, o fată și iubitul ei, sunt gata să lupte împotriva răului a două surori. Ce va câștiga acest război? Magia oglinzii sau puterea războinicilor. Despre asta vor să vorbească cineaștii care au făcut acest film.
Freya și Rowenna sunt surori, dar în ciuda relației lor, ele se află pe părți opuse ale vrăjitoriei și magiei. Rowenna a acceptat partea întunecată, are o oglindă magică care poate controla totul, de la viață până la moarte și o ascunde departe de toată lumea în castelul ei inexpugnabil. A vrăjit-o pe Freya și acum fata nu poate avea copii. Ofensată, a părăsit casa și s-a dus să locuiască într-o pădure adâncă, așa că s-a simțit mai calmă decât cu sora ei ticăloasă.
Nu avea de gând să stea doar acolo, fata a creat și antrenat o întreagă armată de soldați care ar trebui să meargă cu ea la sora ei și să o scoată de pe tron. Cu toate acestea, câțiva soldați s-au dovedit a fi, după cum spune ea, defecte. Eric și Sarah, tineri și curajoși războinici, s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul antrenamentului, iar acest sentiment ar trebui să fie străin pentru toată lumea; Freya interzice dragostea și îndrăgostirea.
În timp ce își pregătește armata de luptători, îi ajunge vestea că sora ei a murit. Fără să se gândească de două ori, își adună băieții și merge cu ei la castel. Pentru ca pacea să ajungă în sfârșit în regat, îndrăgostiții pe care Freya i-a expulzat din armata ei se ocupă de chestiunea. Au reușit să învețe tehnici și au învățat să mânuiască armele, acum scopul lor este să restabilească ordinea, să împiedice forțele malefice să preia bunătatea și onestitatea.

HD The Huntsman: Winter's War Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.








Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)