Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Transformers One (2024)
Trailer

Transformers One (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
1 Vot.
24.04.2024, 15:07
81
0
Povestea începe când tinerii Optimus Prime și Megatron, uniți în devotamentul lor unul față de celălalt, își dedică eforturile idealurilor și obiectivelor comune. Cu toate acestea, în timp, drumurile lor încep să se diverge din cauza circumstanțelor actuale, ducând la degenerarea prieteniei în dușmănie.

Disputele și dezacordurile dintre ei au apărut probabil din cauza strategiilor divergente, a priorităților în schimbare sau a diferențelor de idealuri. Aceste diferențe, asemenea unor forțe care le smulg subtil unul de celălalt, au devenit o confruntare nemiloasă, saturată de ură și trădare.

Procesul de transformare de la aliați apropiați la inamici necruțători a devenit o metaforă nu numai pentru schimbările individuale de personalitate, ci și pentru transformările sociale profunde din lumea Transformers. Optimus Prime și Megatron au devenit simboluri ale luptei eterne dintre lumină și întuneric, întruchipând nu numai ostilitatea, ci și trădarea în cele mai tragice forme.

HD Transformers One (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)