Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Tiger's Apprentice (2024)
HD eng

The Tiger's Apprentice (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
03.02.2024, 23:15
644
0
„The Tiger's Apprentice (2024)” este un film de animație despre străvechii Gardieni ai Lumii, care au puterea zodiilor chinezești.

Complot
Povestea spune povestea unui băiat obișnuit, Tom, care este atras într-o lume magică împotriva voinței sale. Personajul principal și-a petrecut întreaga viață în cartierul chinezesc din San Francisco, locuind într-o casă mică cu bunica sa excentrică, care a păstrat în secret un ou de Phoenix de la toată lumea. Într-o zi, Tom se trezește în centrul unei bătălii și își vede bunica murind în fața ochilor lui, ucisă de străini străini. Băiatul este dus într-o direcție necunoscută într-o trăsură fantomatică.

Acum Tom va trebui să studieze magia antică și să devină noul protector al oului sub îndrumarea maestrului Hu, care, aparent, nu este dornic să lucreze cu un băiat care și-a trăit toată viața în ignoranță. Băiatul nu va trebui doar să stăpânească arta luptei și a magiei, ci și să afle cine sunt Gardienii și să se familiarizeze cu istoria lor veche de secole. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, el face echipă cu un grup incredibil de creaturi magice, fiecare dintre acestea reprezentând un semn diferit al zodiacului chinezesc și, de asemenea, se pot transforma în oameni, păstrând în același timp abilitățile înnăscute ale animalelor. Dar nu totul este atât de simplu pe cât pare la prima vedere. Tom realizează că, pentru a lupta împotriva forțelor malefice care amenință lumea, trebuie mai întâi să-i unească pe războinicii animale înstrăinați din Zodiac într-o singură echipă.

HD The Tiger's Apprentice (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1