Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Roundup: No Way Out (2023)
HD

The Roundup: No Way Out (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Outlaws 3: No Way Out
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme China, Filme japoneze, Filme 2023, Crimă
  • Actori: Ma Dong-seok, Lee Joon-hyuk, Munetaka Aoki, Lee Bom-soo, Kim Min-jae, Jung seok-ho, Ko Gyu-pil, Jun Kunimura, Kim Ri-woo, Gong Teyu
  • Regie: Lee Sang-yeon
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Coreea De Sud
2 Voturi
19.07.2023, 17:25
186
0
Suntem în 2015, unde un ofițer de poliție experimentat și hotărât, cunoscut pentru numeroasele sale cazuri și arestări de succes, conduce o echipă care investighează o crimă legată de distribuirea unui nou drog sintetic. El se confruntă cu un traficant de droguri nemilos care este gata să facă orice pentru a obține un profit uriaș. În același timp, Yakuza ajunge din Japonia, o bandă feroce care vrea să preia controlul drogurilor și să distrugă pe toți cei care îi stau în cale. Situația scapă de sub control, străzile se cufundă în haos.
Acum toate speranțele sunt fixate pe un erou curajos care nu ezită să folosească cele mai decisive și neconvenționale metode pentru a prinde infractorii, indiferent de statutul lor și de încrederea în răcoarea lor. Se confruntă cu adversari puternici, dar nu se oprește în fața lor. Scopul lui este să aducă justiția și să închidă această schemă criminală înainte de a distruge orașul. În jurul lui se desfășoară o bătălie între poliție, traficanți de droguri și Yakuza, unde toată lumea depune eforturi mari pentru a-și atinge obiectivele.

Eroul sfidează haosul și încalcă regulile pentru a aduce Legea și ordinea înapoi pe străzi. Determinarea și dedicarea sa l-au pus în fruntea luptei împotriva criminalității. În ciuda tuturor, el nu renunță și nu își permite să fie limitat în metode. Acum nu numai reputația și viitorul său sunt în joc, ci și siguranța orașului.

HD The Outlaws 3: No Way Out Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1