Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Island (2023)
HD

The Island (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA, HD, Filme 2023
  • Actori: Michael J. Alb, Gillian Alb, G-Rod, Amber Townsend, Cami Sturm, Jay Hyron, Wayne Anthony Gordon, Bobby Hernandez, Hans Marrero
  • Regie: Sean Paul Piccinino
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
29.01.2024, 21:54
350
0
Profund zguduit de moartea fratelui său, Mark, un ofițer de poliție din Los Angeles, își dă seama că trebuie să părăsească orașul pentru a face față tragediei și a-și da seama ce s-a întâmplat. Singurul loc în care se simte conectat la trecut și își poate găsi pacea este insula în care și-a petrecut anii copilăriei.

Întorcându-se pe această insulă paradisiacă, Mark își începe investigația personală, încercând să descopere secretele care au dus la moartea fratelui său. În timp ce sapă în trecut, descoperă secrete întunecate ascunse în spatele idilei strălucitoare a acestui loc. Se pare că insula este controlată de un magnat corupt care abuzează de puterea sa și este implicat în afaceri criminale.
Mark își dă seama că va trebui să lupte nu numai pentru dreptate pentru fratele său, ci și pentru viitorul acestei frumoase insule și al locuitorilor săi. Determinarea și setea de răzbunare se nasc în sufletul său și începe să adune informații și aliați pentru a pune capăt magnatului corupt și a returna Insula oamenilor.

HD The Island (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1