Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Dirty South (2023)
HD

The Dirty South (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme SUA, Filme 2023, Crimă
  • Actori: Dermot Mulroney, Willa Holland, Shane West, Laura Cayouette, Wayne Peer, Mike K. Manning, Jissette Valentine, Suzanne Toney, Andrew Vogel, Marie Gibeault
  • Regie: Matthew Yerby
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
29.01.2024, 20:59
69
0
Suntem transportați într-un oraș mic și întâlnim o fată pe nume Sue Parker. În fiecare zi, eroina trebuie să lucreze în barul familiei ei, care este în pragul ruinei. Și totul din cauza atitudinii neglijente a tatălui, care a renunțat la toate cu mult timp în urmă. Situația se înrăutățește când Sue se ciocnește cu un magnat puternic. Bărbatul anunță că barul va trece în curând în mâinile lui și, prin urmare, personajul principal ar trebui să-și împacheteze lucrurile și să-și găsească un nou loc de muncă. Aceste cuvinte trezesc o nemulțumire sinceră în fată.

Va deveni cu adevărat proprietatea unui străin așezământul de care era atașată cu tot sufletul și inima? Între timp, Sue întâlnește un tip fermecător care îi oferă în mod neașteptat ajutorul lui. Văzând într-un străin singura speranță pentru salvarea barului, fata devine imediat un participant la o aventură periculoasă. Urmărește filmul Dirty South online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD The Dirty South (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1