Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Beekeeper: Răzbunare iminentă (2024)
HD

The Beekeeper: Răzbunare iminentă (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
31.01.2024, 16:37
670
0
Personajul central al acestui film incitant este domnul Clay, un bărbat care preferă un stil de viață solitar ca apicultor. Cu toate acestea, viața lui liniștită se prăbușește peste noapte când află despre sinuciderea șocantă a vecinului și prietenului său apropiat, care a devenit victima escrocilor nemiloși de pe internet.
Ea nu a fost doar o vecină pentru el, ci și o prietenă loială, a cărei plecare îi lasă o cicatrice adâncă în suflet. Cu toate acestea, escrocii care au condus-o la un pas atât de disperat descoperă curând că au atacat persoana greșită. Domnul Clay nu este simplul apicultor care părea să fie. Trecutul său este ascuns de privirile indiscrete: el este un fost agent al unei organizații secrete de mercenari cu numele de cod „Apicultori”. Odată cu această descoperire începe calea lui de răzbunare, pe care o alege pentru a răzbuna moartea iubitei sale. El decide să ia lucrurile în propriile mâini și să-i găsească pe cei care s-au aflat în spatele acestei crime pentru a-i aduce în fața justiției. Și domnul Clay nu se va opri la nimic pentru a-și duce misiunea până la îndeplinire.
El trezește abilități de mult uitate și pornește într-o călătorie periculoasă în urma criminalilor. Cu fiecare nouă descoperire, cu fiecare nou inamic, el devine din ce în ce mai cufundat în lumea pe care a părăsit-o cu mulți ani în urmă.

HD The Beekeeper: Răzbunare iminentă (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1