Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Star Trek: Un nou început (2009)
HD

Star Trek: Un nou început (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Star Trek (2009)
  • Gen: SF, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Eric Bana, Anton Yelchin, Simon Pegg, John Cho, Leonard Nimoy
  • Regie: J.J. Abrams
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.01.2024, 15:48
34
0
Nero este un reprezentant al generației viitoare. Este planeta Romulus care poate deveni nu numai ultima de încredere pentru salvarea tuturor viețuitoarelor, ci și un loc de adunare pentru miliție. Forțele federației au încercat să distrugă tot ce era dincolo de controlul lor. Au reușit să realizeze ceva în acest plan total. Circus și Spock au devenit lideri ai armatei de rezistență. În ultimii câțiva ani lungi, ei au studiat amănunțit toate meta-urile slabe ale inamicului. Toate acestea au fost necesare pentru a manevra și a distruge inamicul.

Într-o zi totul va începe din momentul în care echipajul navei spațiale Enterprise ajunge să se cunoască. La bordul navei spațiale se aflau cele mai noi echipamente care făceau posibilă sărituri în spațiu și sustragerea urmăririi. Sistemul de detectare a inamicului era neputincios împotriva apărării Enterprise.

Nero nu știe încă că foarte curând îl așteaptă un număr imens de pericole. Va trebui să îndure toate acestea împreună cu echipajul său. Ei trebuie să reziste răului, reprezentat de acoliții forțelor Federației. Confruntarea începe când războinicii binelui apar pentru a pune capăt nedreptății din galaxie. Star Trek care îi așteaptă trebuie depășit în numele libertăților omenirii.

HD Star Trek (2009) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1