Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serenity (2005)
HD

Serenity (2005) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: SF, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Nathan Fillion, Gina Torres, Alan Tudyk, Morena Baccarin, Adam Baldwin, Jewel Staite, Sean Maher, Summer Glau, Ron Glass, Chiwetel Ejiofor
  • Regie: Joss Whedon
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
27.03.2024, 17:13
37
0
În lumea distopică a viitorului, puterea în galaxie aparține unui regim tiranic care eradica orice disidență. Odată, căpitanul Malcolm Reynolds a fost printre rândurile forțelor de rezistență care au suferit o înfrângere zdrobitoare. După ce a luat o navă numită Serenity, el a dobândit o echipă de oameni cu gânduri asemănătoare și a fugit într-un colț îndepărtat al spațiului explorat. Trebuie să te bazezi pe piraterie și contrabandă pentru a face rost. Într-o zi, un medic pe nume Simon oferă bani buni pentru a se transporta pe sine și pe sora lui River în siguranță. El ascunde faptul că a eliberat-o pe fată din ghearele Alianței, care a experimentat pe aceasta din urmă. Astfel, această persoană a dobândit abilități telepatice. Ea este rezervată și încearcă să stea departe de echipajul navei. În timpul călătoriei, personajul principal află despre o bancă de pe o planetă îndepărtată, care este ușor de jefuit. Adevărat, transportul este atacat de „Eaters”, creaturi umanoide cu un nivel extrem de ridicat de agresivitate.

HD Serenity (2005) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)