Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Răzbunătorii (2012)
HD

Răzbunătorii (2012) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Avengers
  • Gen: Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Clark Gregg, Cobie Smulders
  • Regie: Joss Whedon
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
06.01.2024, 23:00
113
0
Pentru o lungă perioadă de timp, zeul Loki, care este fratele vitreg al lui Thor, a întreprins o varietate de trucuri pentru a putea concentra toată puterea asupra planetei Pământ în mâinile sale. Și abia acum i se oferă în sfârșit o șansă unică de a-și realiza ideea de lungă durată și de a-și atinge scopul. În special, face o afacere extrem de profitabilă, prin care va deveni în curând proprietarul Tessekart-ului.
Acesta din urmă este o sursă inepuizabilă de energie prin care poți prelua puterea asupra umanității și a Pământului în ansamblu. Când Nick Fiori, liderul legendarei agenții internaționale S.H.I.E.L.D., devine conștient de acest lucru, cu siguranță începe să facă pași concreți. La urma urmei, practic nu există timp. Este necesar să aduceți rapid împreună pe cei mai buni dintre cei mai buni pentru a putea oferi o respingere demnă unui inamic puternic.
După o scurtă perioadă de timp, Fiori adună în sfârșit toți cei mai buni campioni. Li se alătură și neînfricatul Thor. Acum trebuie să-și unească forțele pentru a depăși din nou răul care planează asupra umanității și a distruge invadatorul ticălos.
Zeul Loki a pus la cale de mult planuri sinistre, visând să subjugă rasa umană. A fost imposibil să ne implementăm singuri planurile. În cele din urmă a reușit să-și găsească un aliat. Liderul poporului extraterestru Chitauri este de acord să ofere numărul necesar de războinici în schimbul Tesseract-ului. O sursă de energie inepuizabilă se află sub protecție sporită. Directorul organizației de luptă împotriva criminalității de renume mondial, Fury, este chemat de urgență de oamenii de știință care efectuează cercetări asupra unei instalații clasificate. Astrofizicianul preocupat Selvig raportează creșterea frecvenței erupțiilor de origine necunoscută. Agent Hill confirmă că cubul este instabil. Hawkeye, observând situația, nu poate oferi o explicație logică. Apariția bruscă a unui bărbat cu părul lung atrage atenția tuturor. Datorită portalului creat, zeitatea Asgardiană a reușit să intre în laborator. Locaturile gardienilor nu fac rau oaspete. Încercând să-l oprească pe răufăcător, Barton cade sub influența tijei și devine un instrument cu voință slabă în mâinile lui Loki. Același lucru se întâmplă și cu un astrofizician. Încercările lui Nick de a ascunde și de a elimina în liniște sursa nu au avut succes. Valiza albă cu cubul prețuit este furată. Odată cu noile împrejurimi, asgardianul părăsește clădirea fără piedici. Câteva minute mai târziu, portalul se prăbușește, îngropând pentru totdeauna laboratorul științific sub dărâmături. Dându-și seama de inevitabilitatea dezastrului iminent, Fury decide să adune supereroi împrăștiați în întreaga lume. Black Widow pleacă în îndepărtata India pentru a negocia cu un specialist în radiații gamma de înaltă profesie, Banner. Bruce acceptă oferta și îi împrumută alter ego-ul lui Hulk să participe la operațiune. Coulson se îndreaptă spre Stark. Nick a decis să-l viziteze pe Steve Rogers. Locul de întâlnire este stabilit pe elicarrier.

HD The Avengers Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar