Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Foc viu (2019)
HD

Foc viu (2019) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Brightburn
  • Gen: Dramă, Horror, SF, Filme 2019, Filme SUA
  • Actori: Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A. Dunn, Abraham Clinkscales, Christian Finlayson, Jennifer Holland, Emmy Hunter, Matt Jones, Meredith Hagner, Becky Wahlstrom
  • Regie: David Yarovesky
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
07.01.2024, 00:17
148
0
Multă vreme, personajele principale nu au putut avea un copil. Acest lucru i-a jignit foarte tare. Erau gata să adopte un copil, dar, din păcate, nu era nimeni în minte. Eroii au decis că vor îmbătrâni singuri, până când într-o zi în pădure au găsit o capsulă cu un copil înăuntru.

Cuplul a decis că acest dar le-a fost trimis din ceruri și au fost foarte fericiți de el. Nu aveau nicio îndoială că tot ceea ce se întâmpla pentru ei era cel mai bun lucru care se putea întâmpla. Au început să crească copilul ca și cum ar fi ai lor, punându-și sufletul în el. Ce a mers prost? Eroii și-au dat seama că s-au înșelat când a început să crească și să dezvolte superputeri, complet scăpate de sub control.

HD Brightburn Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar