Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Grave - Raw (2016)
HD

Grave - Raw (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Freaking 2016
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme frantuzesti
  • Actori: Gerens Marillier, Ella Ramf, Rabah Nait Ufella, Laurent Lucas, Joana Preiss, Boulie Lanners, Marion Vernoux, Thomas Mastin, Marouan Iddoub, Jean-Louis Sbiy
  • Regie: Julia Ducournau
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Franta, Belgia
0 Voturi
06.01.2024, 01:32
132
0
Cel mai adesea, este mai bine să lăsați toate instinctele ascunse în interior, altfel va duce la procese ireversibile. Iar o fată tânără care cândva nu a putut face față testului a devenit acum o creatură crudă, ceea ce este cu adevărat dezgustător. Întotdeauna a crezut că este foarte ușor să facă față tuturor dorințelor, dar de îndată ce acestea au fost complet înrădăcinate în capul ei, pur și simplu nu a putut să trăiască sau să doarmă normal.

Familia lor era foarte decentă, toți membrii erau vegetarieni. Și erau două fiice. Cel mai mare a devenit deja absolvent al unei școli de specialitate, iar acum este rândul celui mai mic. Ea a împlinit recent șaisprezece ani și este destul de independentă. Ca și alți adolescenți, ea cedează în fața sentimentelor, iar uneori sunt foarte ușor de rănit. Mama și tata s-au bucurat mereu că nu va trebui să mănânce carne de animale, pentru că credeau că poate provoca cancer. Ea doar își face valiza și pleacă la facultate. Sunt o mulțime de copii noi acolo, îi place școala și tot ce îi hrănește.

Dar, necunoscut ei, în această instituție toți studenții seniori fac o ceremonie de inițiere, iar într-o noapte, oameni necunoscuți au dat buzna în camera ei, o apucă și o scot afară. Nu era singura pe coridor și au încercat să le hrănească o bucată de carne crudă. Pur și simplu l-au împins în ei și, ca răspuns, toată lumea pur și simplu a vărsat, iar studenții seniori s-au bucurat de un astfel de eveniment. Dar această situație a schimbat complet viziunea ei asupra vieții.

HD Freaking 2016 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar