Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Răpirea (2011)
HD

Răpirea (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Abduction (2011)
  • Gen: Mister, Thriller, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Taylor Lautner, Lily Collins
  • Regie: John Singleton
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
12.02.2023, 23:32
283
0
Urmărește online thrillerul american „Abduction (2011)” regizat de John Singleton. Filmul a avut premiera mondială pe 23 septembrie 2011. În rolurile principale: Alfred Molin, Taylor Lautner, Sigourney Weaver și Maria Bello. Poza este un exemplu al celei mai recente viziuni asupra cinematografiei genului detectiv. Filmul are încă acțiune de calitate, dar accentul principal este pus pe tehnologia informației moderne de succes. Informația în vremea noastră este o armă uriașă, mai periculoasă decât o bombă. De aceea, creatorii au acordat atenție unei noi povești informative. Filmul impresionează și prin efectele speciale, actoria excelentă de către actori recunoscuți și coloanele sonore de înaltă calitate.
Acțiunea filmului „The Chase” are loc cu personajul principal pe nume Newton. Viața tipului s-a dezvoltat ca toți copiii normali. A avut o copilărie fericită și părinți iubitori. A studiat și s-a angajat în divertismentul obișnuit pentru un adolescent. Toată viața a mers la vale după ce Nathan și-a găsit fotografia din copilărie pe un site unde erau căutați copii dispăruți. Personajul principal înțelege că la un moment dat părinții lui l-au răpit și poate că nu sunt deloc părinții lui. Motivele acestui lucru nu încap în capul tânărului și își începe propria anchetă. Cu cât pătrundea mai adânc în această problemă, cu atât își dădea seama că aceasta nu era o sarcină ușoară. În curând, adevărata vânătoare începe pentru Nathon. Acum, ancheta s-a transformat într-o urmărire periculoasă și este greu de spus cine este victima și cine este vânătorul...
Puteți viziona online filmul american „Răpirea (2011)” pe site-ul nostru la calitate HD bună, gratuit și fără înregistrare. Vizionare placuta!

HD Abduction (2011) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1