Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Punct ochit, punct...iubit! (2010)
HD

Punct ochit, punct...iubit! (2010) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Wild Target (2010)
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme englezesti, Filme frantuzesti, Comedie
  • Actori: Martin Freeman, Bill Nye, Emily Blunt, Rupert Grint, Rupert Everett, Eileen Atkins, Gregor Fisher
  • Regie: Jonathan Lynn
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie, Franta
0 Voturi
27.03.2024, 16:02
121
0
Victor Maynard (Bill Nye) este un bărbat de vârstă mijlocie care lucrează ca asasin. Ei bine, știi, aceasta este o astfel de dinastie de familie: venerabilul tată al lui Victor a fost și un ucigaș respectabil și i-a transmis fiului său dragostea pentru profesie. La cea de-a șaptea aniversare, Victor a primit de la mama sa o Beretta adevărată, după care și-a dat seama că nu-și mai poate imagina viața fără arme, lațuri, explozii și otrăvuri.

În munca sa, Maynard aderă la vechea școală clasică, care spune: „Zgomot minim, eficiență maximă” și, prin urmare, este considerat cel mai bun dintre cei mai buni. Câștigă bani foarte buni, dar profesia lui lasă o amprentă asupra personalității sale: Victor este singuratic, nesociabil, iar pe lumea asta nu are decât mama sa profund respectată, care încă abia așteaptă să-și vadă nepoții și colecționează decupaje din ziare în care ei scriu despre victimele fiului ei.

Într-o zi, Victor a primit ordin de a ucide o fată dulce pe nume Rose (Emily Blunt). Te întrebi, de ce vor să omoare o fată atât de inteligentă? Și s-a dovedit a fi prea rapidă - a prins un bărbat mare și un magnat financiar pe nume Ferguson (Rupert Everett) pentru un milion de lire sterline. Rose, printr-un truc inteligent, a obținut un milion de lire de la Ferguson pentru un tablou autentic Rembrandt, înlocuindu-l cu o copie în acest proces.

Victor, după ce a primit comanda, urmează urmele lui Rose. Cu toate acestea, Rose este atât de tânără, atât de nesăbuită și fură absolut totul în jur cu atâta pricepere încât Maynard începe să simtă un spirit înrudit în ea. Drept urmare, el nu o ucide niciodată. Mai mult, când Ferguson își trimite bodyguarzii la Rose, Victor îl ucide pe unul dintre ei și îl schilodește pe al doilea. Și Victor însuși este salvat de glonțul unui bodyguard de un băiat pe nume Tony (Rupert Grint), care se întâmplase să se afle în apropiere - se ascundea și fuma un joint.

Drept urmare, Rose îl angajează pe Victor pentru treizeci de mii pe săptămână pentru a o proteja de atacurile lui Ferguson. Tony, fără unde să meargă, se alătură companiei ca ucenic al lui Maynard. Mai întâi se ascund într-un hotel scump, unde nimeni nu îi va căuta, iar apoi Victor îi duce la casa lui de la țară.

Dar ticălosul Ferguson l-a angajat deja pe cel de-al doilea cel mai bun ucigaș după Victor - sinistrul Hector Dixon (Martin Freeman), care nu cunoaște milă.

HD Wild Target (2010) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)