Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Planeta maimuțelor: Noul regat (2024)
Trailer

Planeta maimuțelor: Noul regat (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Kingdom of the Planet of the Apes
  • Gen: SF, Acţiune, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague
  • Regie: Wes Ball
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
20.03.2024, 11:00
778
0
Au trecut mulți ani de când maimuțele, conduse de Cezar, s-au trezit într-o oază înflorită. Conducătorul a murit și a fost înmormântat cu onoruri, oamenii maimuțe continuă să trăiască într-un loc minunat. Treptat, tribul este împărțit și se formează noi clanuri. Bătrânii transmit urmașilor lor povești despre isprava legendară a lui Cezar. Acest nume trebuie să fie imortalizat în memoria tuturor, eroul trebuie să rămână nemuritor și să trăiască în inima tuturor. Animalele prosperă, dar oamenii se scufundă din ce în ce mai adânc, transformându-se în creaturi sălbatice și malefice.

Maimuțele au un nou lider. Spre deosebire de precedentele, el nu duce o politică de unificare. Legămintele marelui Cezar sunt încălcate, primatele sălbatice visează să devină un stăpân suveran. El dă ordine menite să înrobească comunitățile mici, dorind să subjugă maimuțele și să le transforme în arme pentru a atinge scopuri egoiste. Cornelius nu poate sta departe de haosul care se întâmplă. La porunca tatălui său, pornește într-o călătorie periculoasă, unde întâlnește o fată. Personajele principale se confruntă cu multe încercări, dar de dragul libertății și justiției sunt gata să depășească orice obstacol.

HD Kingdom of the Planet of the Apes Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)