Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ostatici sub acoperire (2005)
HD

Ostatici sub acoperire (2005) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Chaos
  • Gen: Dramă, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Jason Statham, Ryan Phillippe, Justin Waddell, Wesley Snipes, Henry Cerny, Nicholas Lee, John Cassini, Keegan Connor Tracy, Damon Johnson, Paul Perry
  • Regie: Tony Giglio
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.01.2024, 00:53
75
0
Criminalii jefuiesc adesea bănci, iar Lorenz conduce o bandă care face exact asta. El este liderul grupului său.

Într-o dimineață, când toți ceilalți oameni merg la muncă, se duce și el la serviciu, adică se duce să jefuiască o bancă. Acolo ia ostatici și cere autorităților să-i urmeze instrucțiunile. În special, el îl cheamă pe detectivul Connors ca negociator. Numai cu el invadatorul este de acord să comunice.

Negocierile nu se termină cu nimic constructiv, iar evenimentele continuă cu năvălirea clădirii de către forțele speciale. Forțele speciale nu produc rezultate remarcabile. Deși ostaticii rămân în siguranță, tâlharii reușesc să scape. Proprietarii băncilor experimentează o bucurie temporară când văd că tâlharii nu au putut scoate bani din clădire. Cu toate acestea, nu totul este atât de simplu pe cât ar părea la prima vedere.

Apoi se dovedește că un miliard de dolari au fost retrase din conturile bancare. Și într-un mod destul de original și inteligent. Unul care este greu de urmărit și dificil de utilizat fără suport suplimentar. Inclusiv agenții lor din serviciile de securitate și departamentele economice. Prin urmare, detectivul Connors și toți ceilalți trebuie să afle cine i-a ajutat pe tâlhari. Cum au reușit să scape și să fure o sumă atât de uriașă de bani fără ca nimeni să observe?

HD Chaos Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1
Server 2

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)