Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Madame Web (2024)
HD

Madame Web (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: SF, Acţiune, Filme SUA, Aventuri, HD, Filme 2024
  • Actori: Sydney Sweeney, Isabela Merced, Emma Roberts, Dakota Johnson, Adam Scott, Tahar Rahim
  • Regie: S.J. Clarkson
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
3 Voturi
26.03.2024, 12:05
3692
0
Cassandra Webb a fost o mutantă de la naștere și de mai multe ori a trebuit să se ascundă de mediul ei, la fel de mulți au perceput-o ca pe un răufăcător. De fapt, fata avea clarviziune. Dar s-a întâmplat o nenorocire, a fost forțată să se conecteze la sistemul de susținere a vieții, ceea ce a însemnat că mișcarea ei în jurul lumii era aproape imposibilă. Cu toate acestea, puterile fetei erau pur și simplu necesare pentru ca alte personalități supranaturale să lupte împotriva răului nedorit de pe pământ. Pe lângă darul principal, și-a putut vedea și frații printre cei din jur. Și ea li sa adresat imediat fără secretul cuvenit.

Urmărește gratuit filmul „Madame Web” 2024 online, lansat integral la calitate bună HD 720 1080 în romana și engleză cu subtitrare fără înregistrare și publicitate pe telefon și televizor. Aventurile ei, ca și mijloacele de trai ale altor mutanți, vor depinde numai de introducerea răufăcătorilor în lumea umană. Ea încearcă să-i avertizeze pe cei din jurul ei, să-i salveze de la moarte și chiar să se angajeze în luptă cu strigoii. Ei o numesc Madame Web, pentru că din exterior sistemul conectat pentru viața ei arată ca un fir țesut. Ea dă în mod repetat instrucțiuni unor indivizi binevoitori și vrea să facă tot posibilul pentru a opri vărsarea de sânge și pentru a aduce contribuția și particulele propriului suflet în existența populației bilei albastre.

HD Madame Web (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)