Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Left Behind: Rise of the Antichrist (2023)
HD

Left Behind: Rise of the Antichrist (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Mister, Acţiune, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Kevin Sorbo, Mark Bellamy, Stuart Bentley, Corbin Bernsen, Bailey Chase, Paul Cowling, Sarah Fisher
  • Regie: Kevin Sorbo
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Canada
0 Voturi
01.01.2024, 23:08
179
0
Toți adevărații credincioși creștini au dispărut în lume, ea s-a cufundat în haos, ceea ce o duce pe un drum direct către iad. Adăugând combustibil la foc sunt noi știri de la TV, care spun că un nou lider carismatic preia ONU. Programul de știri este găzduit de jurnalistul neclintit Cameron „Buck” Williams (Greg Perrow), care s-a impus ca singurul reporter cu principii.
Acum Buck se află în pragul unei noi investigații jurnalistice - vrea să exploreze forțele întunecate care luptă pentru sfere de influență în lume și vor să subjugă Națiunile Unite și să dezvăluie motivele lor nefaste. Între timp, necredinciosul om de familie Rayford Steele (Kevin Sorbo) caută ajutorul pastorului Bruce Barnes (Charles Andrew Payne) pentru a-i explica profeția biblică despre sfârșitul lumii, care este pe cale să se împlinească.
Pastorul, unul dintre cei „rămași în urmă”, explică că și el a fost cândva un credincios fals, dar apoi a venit la Hristos. Acum încep ultimele timpuri, orele Marii Necazuri de șapte ani și totul se va împlini în momentul în care un anumit artefact este restaurat pe cupola templului din Ierusalim. De acum înainte, Rayford va lua în serios avertismentele profetice pe care le-a subliniat inițial soția sa Chloe Steele (Sarah Fisher). El va merge la biserică, va începe să studieze Biblia și va încerca să-și convingă fiica de harul mântuitor al lui Isus Hristos.
Fiecare utilizator poate viziona filmul Left Behind: Rise of the Antichrist (2023) online complet gratuit la o calitate HD bună fără înregistrare

HD Left Behind: Rise of the Antichrist (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar