Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
In slujba vietii (2006)
HD

In slujba vietii (2006) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Guardian
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Kevin Costner, Ashton Kutcher, Neal McDonough, Melissa Sagemiller, Clancy Brown, Brian Geraghty, Sela Ward, Omari Hardwick, Michael Ready, Alex Daniels
  • Regie: Andrew Davis
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.01.2024, 21:04
63
0
Ben Randley și-a petrecut cea mai mare parte a vieții salvând viețile altora. Un reprezentant curajos al uneia dintre cele mai nobile profesii, fără nicio umbră de îndoială, este gata să se scufunde în apă înghețată doar pentru a salva victima.

Într-o zi, serviciul de salvare de coastă primește un semnal de primejdie, iar un grup de salvatori merge cu elicopterul la sursă pentru a salva oamenii prinși de furtună. Un cuplu tânăr care naviga pe un iaht nu a reușit să controleze nava și doi marinari nefericiți s-au trezit în apă rece după ce nava s-a răsturnat. După ce au ajuns în mod miraculos la fața locului cu ajutorul balizelor de salvare și au găsit victimele accidentului, profesioniștii încep operațiunea.

Un cablu este coborât de la un elicopter la iahtisti, dar soțul panicat își împinge soția și urcă primul. Femeia se lovește la cap și, pierzându-și cunoștința, merge la fund. Ben, care s-a scufundat după ea, o găsește în mod miraculos pe fata mergând la fund și o ridică. Soția abandonată nu dă semne de viață, așa că salvatorii încep procedurile de resuscitare. Când părea că femeia va muri, deodată dă semne de viață.

Cu toate acestea, dacă în cariera profesională a lui Randley totul merge bine și el este cel mai bun angajat, atunci în viața personală are probleme serioase. În timp ce el salva viețile altora, obosit de absența nesfârșită a soțului ei, soția lui și-a împachetat lucrurile și l-a părăsit. Colegii simpatici îl sfătuiesc să treacă într-o poziție mai calmă și „de hârtie”...

HD The Guardian Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)