Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Hannibal (2006)
HD

Hannibal (2006) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Istoric, Război, Acţiune, Filme englezesti, Biografic
  • Actori: Alexander Siddig, Emilio Durgasinghe, Bashar Rahal, Mido Hamada, Hristo Mitzkov, Sean Dingwall, Tristan Gemmill, Ben Cross, Valentin Ganev
  • Regie: Edward Bazalgette
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie
0 Voturi
20.01.2024, 04:11
62
0
Hannibal Barca este unul dintre cei mai mari comandanți și oameni de stat ai antichității, dușmanul jurat al Romei și ultima fortăreață a Cartaginei. Marele comandant avea darul puterii asupra oamenilor, care s-a exprimat în supunerea fără margini în care a putut să-și păstreze trupele din diferite triburi și limbi, care nu s-au răzvrătit niciodată împotriva lui Hannibal, chiar și în cele mai dificile vremuri. Deseori menționat de Napoleon, Hannibal Barca este considerat și astăzi unul dintre cele mai mari genii tactice ale omenirii. Pentru prima dată, telespectatorii vor avea ocazia să vadă cu ochii lor drumul eroic al acestui comandant. Trecând puternicul râu Ron, traversând Alpii de iarnă pe elefanți de război și invazia ulterioară a teritoriului italian, bătălia cu una dintre cele mai mari armate ale vremii - armata Romei - acestea sunt doar o parte din succesele sale militare amețitoare, datorită pe care numele lui Hannibal este înscris cu majuscule în cartea de istorie militară.

HD Hannibal (2006) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1