Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Gadar 2 (2023)
HD

Gadar 2 (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme indiene, Filme 2023
  • Actori: Sunny Deol, Amrish Puri, Amisha Patel, Utkarsh Sharma, Bunica Patekar, Rohit Choudhary, Manish Vadhwa, Simrat Kaur, Gurav Chopra, Vivek Shock
  • Regie: Anil Sharma
  • Traducere: Engleză
  • Tara: India
2 Voturi
15.08.2023, 20:22
493
0
Pe fundalul celui de-al treilea război Indo-pakistanez din 1971, se desfășoară povestea Tarei Singh, o mamă hotărâtă, care pornește într-o călătorie periculoasă în Pakistan pentru a-și întoarce fiul Charanjit. În mijlocul haosului și violenței războiului, dragostea și statornicia neclintită a unei femei îi servesc drept stea călăuzitoare, forțând-o să depășească nenumărate obstacole și să navigheze într-un mediu ostil, străduindu-se să se reunească cu copilul ei. în contextul conflictului dintre cele două țări, decizia eroinei de a ajunge în Pakistan este plină de pericole. Peisajul devastat de război și tensiunile crescute îi fac misiunea și mai dificilă. Ea se confruntă nu numai cu pericolele fizice ale războiului, ci și cu amenințarea de a fi descoperită și cu posibilele consecințe.

HD Gadar 2 (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1