Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Furtuna tropicală (2008)
HD

Furtuna tropicală (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Tropic Thunder (2008)
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Aventuri, Comedie
  • Actori: Ben Stiller, Robert Downey Jr., Jack Black, Jay Baruchel, Brandon T. Jackson, Tom Cruise, Steve Coogan, Danny McBride, Nick Nolte, Matthew McConaughey
  • Regie: Ben Stiller
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.02.2024, 00:28
41
0
Se filmează un nou film, a cărui intriga este dedicată războiului din Vietnam. Și la aceste filmări iau parte atât actori celebri, cât și nou-veniți în această afacere. Pentru mulți, aceasta este o oportunitate excelentă de a se exprima și de a începe o nouă etapă în viață. Dar regizorul a fost un adevărat ratat care a decis să filmeze în junglă, unde întregul grup a întâlnit mafia locală a drogurilor. Acum trebuie să le confrunte și doar actoria poate ajuta.

Filmările au început foarte repede, iar aceasta ar trebui să fie o adevărată super premieră care va ridica un buget excelent. Regizorul este încrezător că această lucrare îi va aduce un real succes, iar oamenii vor ști despre el în toată lumea. Există vedete adevărate aici - eroul multor filme de acțiune, actorul umorului de toaletă, rapperul Alpa Chino și un bărbat care a primit în mod repetat multe premii pentru rolurile sale din filmele anterioare.

Dar banii producătorilor s-au epuizat rapid și au decis să oprească filmările pentru o perioadă nedeterminată. Dar nimeni nu le-a spus actorilor despre această decizie, iar acum au rămas singuri cu mafia. Armele lor sunt pline cu spații goale, iar acum se confruntă cu ceea ce pare a fi o bătălie inegală.

HD Tropic Thunder (2008) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1