Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Escalation (2023)
HD

Escalation (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Acţiune, Filme 2023
  • Actori: Cindy Sampson, Nina Keary, Chris Mark, George Chertov, Milton Barnes, Dan McDonald, Paul Amos, Michael Joseph Delaney, Sean Hoy, Mustafa Bulut
  • Regie: Jimmy Mak
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Canada
0 Voturi
11.01.2024, 21:08
171
0
Abandonând principiile sale neînduplecabile cu privire la folosirea forței, un fost polițist decide să-l găsească pe ucigașul fratelui său. Acest om hotărât își dă seama că, pentru a obține dreptatea, va trebui să treacă dincolo de limitele normale ale legii. El intră într-o alianță cu Michelle, un detectiv tânăr și ambițios, destinele lor împletindu-se în această investigație mortală. Combinându-și abilitățile unice și pasiunea pentru adevăr, ei intră într-o lume a intrigilor întortocheate și a secretelor întunecate pentru a descoperi adevărul și a pedepsi ucigașul. În aceasta, combaterea criminalității devine o misiune personală, în care granițele legalității se contopesc cu dilemele morale.

HD Escalation (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar