Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Elektra (2005)
HD

Elektra (2005) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Fantastic, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Jennifer Garner, Goran Visnjic, Kirsten Prout, Will Yun Lee, Cary-Hiroyuki Tagawa, Terence Stamp, Natasha Malthe, Bob Sapp, Chris Ackerman, Edson T. Ribeiro
  • Regie: Rob Bowman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Canada
0 Voturi
27.01.2024, 01:50
24
0
Electra Natchios este numele asasinului grec care a fost ucis în trecutul recent. Dar, din fericire, un bărbat în vârstă pe nume Stick a înviat-o. Mai mult, de-a lungul timpului, i-a învățat-o pe Electra toate abilitățile necesare unei astfel de arte marțiale, care este Calea Kamoguri. De atunci, ea a început să-l servească atât pe Stick însuși, cât și pe alți războinici ninja, din când în când îndeplinindu-și ordinele.

Într-o zi, Natchios este însărcinat să-i omoare pe un Mark Miller și pe fiica lui adolescentă pe nume Abby. Cu toate acestea, inițial nu i se oferă informații despre cine trebuie să elimine. Timp de câteva zile trebuie să rămână pe insulă, unde se află și viitoarele ei victime. Și aici va trebui să îndeplinească sarcina care i-a fost atribuită.

Când Electra își recunoaște în sfârșit victimele, ea decide imediat să abandoneze această sarcină și cu siguranță să părăsească insula. Când liderul „Ordinului Mâinii” devine conștient de acest lucru, cu siguranță îi instruiește pe alți mercenari să finalizeze această misiune. Curând, Natchios observă doi mercenari pe insulă. Din acel moment, ea se alătură lui Mark Miller și începe să lupte cu el împotriva ninja din ordinul asasinilor.

HD Elektra (2005) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1