Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cacealmaua încornoraților (2000)
HD

Cacealmaua încornoraților (2000) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Reindeer Games
  • Gen: Dramă, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Ben Affleck, Gary Sinise, Charlize Theron, James Frain, Dana Stubblefield, Mark Acheson, Tom Heaton, Isaac Hayes, Michael Sanczyk, Douglas Arthurs
  • Regie: John Frankenheimer
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.01.2024, 03:34
63
0
Rudy și Nick sunt acum în spatele gratiilor în aceeași celulă, iar în câteva zile pedeapsa lor de închisoare se va termina. Aceste două persoane sunt încrezătoare că, de îndată ce vor trece pragul închisorii, vor putea începe un nou mod de viață, în care nu va mai fi loc pentru crimă. Până în acest moment, Rudy a fost angajat al unui cazinou și tocmai această muncă a dus la o mulțime de necazuri care nu-i oferă o viață liniștită. Iar Nick are un vis să-și îmbunătățească în sfârșit viața personală și să cunoască acea fată cu care a corespondat recent pe rețelele de socializare. Ashley așteaptă să se întoarcă și nu ține seama de faptul că a fost condamnat. Dar a avut loc o adevărată tragedie: a avut loc o luptă în celula lor, în timpul căreia Nick a fost ucis.

După tot ce s-a întâmplat, Rudy a decis să ia locul tovarășului său și să-i spună lui Ashley că el a fost cel care a corespondat cu ea în tot acest timp. Era o fată foarte drăguță, așa că nu voia să o piardă. Dar, după cum sa dovedit, Ashley era sora unui bărbat care acum intenționează să jefuiască cazinoul în care lucra Rudy. Și curând tipul a aflat că voia doar să folosească prizonierul în propriile scopuri și să iasă curat din apă. Acum, fostul criminal trebuie să înțeleagă cum să facă ceea ce trebuie, pentru a nu se întoarce el însuși la închisoare și pentru a nu stabili pe toți în jurul lui.

HD Reindeer Games Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)