Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Asasinul din Bangkok (2008)
HD

Asasinul din Bangkok (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Bangkok Dangerous (2008)
  • Gen: Dramă, Thriller, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Nicolas Cage, Shakrit Yamnarm, Charlie Yeung, Panward Hammani, Niratisai Kanjaruk, Dom Khetrakul, Tak Napaskorn
  • Regie: Danny Pang, Oxide Chun Pang
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
15.01.2024, 15:46
105
0
Personajul principal tocmai a urmat un antrenament special. Nu am jucat niciodată rolul unui criminal angajat până acum. Bangkok s-a dovedit a fi un oraș foarte periculos pentru el și nu se știe dacă va fi capabil să realizeze ceea ce mizează aici. I s-a dat ca partener un tip viclean, care cunoaște de mult meșteșugul mercenarului și poate fi util în cele mai dificile situații. El încearcă să-i explice tipului de pe degete care sunt regulile de bază de comportament în acest oraș, ce poate face și ce nu poate face.

Eroul nu-l ascultă. El este tânăr și fierbinte. El crede că este capabil să facă față oricărei situații singur, ei bine, atunci când i se dă o sarcină, inima tipului îi sare literalmente din piept. Își dă seama că, spre marele său regret, nu poate face față singur și apoi cere ajutor prietenului său mai în vârstă. Împreună fac eforturi mari, iar acest oraș își deschide brațele pentru ei, arătându-le cât de „ospitalier” poate fi pentru străini.

Din păcate, aici mercenari ca ei sunt o duzină, iar pericolul îi urmărește în cerc. Cel pe care trebuie să-l elimine are și propriii mercenari și probabil că au stabilit deja supravegherea eroilor, dar nici nu se gândesc la asta.

HD Bangkok Dangerous (2008) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar